isagenix

Christelfit werkt met Isagenix.

Waarom Isagenix?

Onze gezondheid is ons grootste persoonlijke bezit. Daarom moeten betere wellnessmogelijkheden voor iedereen toegankelijk zijn. Isagenix maakt dat mogelijk.

Onze klanten vertrouwen erop dat we individuen, gezinnen en gemeenschappen helpen om beter te leven. Dat betekent dat we slagen als jij slaagt. Wanneer jou visie de onze wordt.

Dus waar je ook gaat op weg naar een beter leven, we zijn er om elke overwinning te vieren. Waarom? Omdat iedereen het verdient om een gezond, vreugdevol en overvloedig leven te ervaren.

Heb jij wel eens van die dagen dat je je gewoon niet kunt concentreren?

Ja, wij ook. Nootropic Elixir is ontworpen om het geheugen, de focus en de alertheid* te ondersteunen, zodat je hersenen hun volledige potentieel kunnen bereiken. Voed je focus en concentreer je op de belangrijke momenten van het leven.

Noötropica zijn ingrediënten die de cognitieve functie ondersteunen, zoals je geheugen, concentratie en alertheid. Ze stimuleren de neurotransmitters en hersengolven die cognitieve prestaties ondersteunen. Dit kan je hersenen helpen, om te gaan met zaken als vermoeidheid, uitstelgedrag en concentratieproblemen.

 • Verbeterd vermogen om afleidingen te blokkeren en je productiviteit en creativiteit* te verhogen, zodat je je doelen kunt bereiken.
 • Helpen om cognitieve functies zoals denken, geheugen, alertheid en directe concentratie te verbeteren.
 • Volledig natuurlijke combinaties van botanische en plantaardige voedingsstoffen die speciaal zijn ontworpen om cognitieve prestaties te ondersteunen.
 • Een prachtig vormgegeven, elegant, kant-en-klaar elixer boordevol scherpe cranberrysmaken en sappige druivensmaken in een recyclebare glazen fles.

*Groene thee draagt bij aan het optimaliseren van de geheugenfunctie en concentratie. Cafeïne en catechines in groene thee helpen je om alert te blijven en verfrissen lichaam en geest.

nourish for life

Nourish For Life™

Drink op vastendagen (of welke dag dan ook) dit voedzame drankje gemaakt van een synergetische mix van kruiden en plantaardige ingrediënten om je energie te geven. Denk je dat intermitterend vasten niet jouw ding is? Denk nog eens.

 • Metgezel voor cleanse dagen. Probeer je gewoon snel je dag door te komen? Nee joh, je staat op het punt om jouw dag de beste dag te maken met gerichte hoeveelheden voedingsstoffen om je energie en focus te geven.
 • Het superfoodsteam. Pepermunt, aloë vera, kurkuma, zoethoutwortel, bosbes, ashwagandha en Siberische ginseng om je op snelheid te houden.
 • Ondersteun je detoxificatiesysteem. Een gerichte mix van voedende B-vitaminen, biologisch actieve plantaardige ingrediënten en functionele smaken.
 • Vastendagen niet jouw ding? Probeer in plaats daarvan cleansing voor elke dag en drink dagelijks Nourish for Life om de plantaardige voordelen te plukken.
 • Smaakhelden. Het moeilijkste van cleansing is nu het kiezen van je smaak. Peach Mango? Natural Rich Berry? Dit heerlijke gevecht is echt.
ionix

Ionix® Supreme

We noemen Ionix® Supreme ‘het antwoord van moeder natuur op welzijn’. Haal het beste uit haar plantaardige en gerichte ingrediënten die al eeuwenlang worden gebruikt om je te helpen gefocust te blijven en je dag te door te komen. Dank haar, niet ons, voor dit voedingsrijke botanische elixer.

 • Op natuurlijke wijze aanpassen. Een unieke mix van krachtige plantaardige ingrediënten zoals hibiscusbloem, wolfsbes, schisandra en eleuthero.
 • Met zorg gekozen. Elk plantaardig en gericht ingrediënt is gekozen vanwege zijn rol bij het ondersteunen van fysieke en mentale prestaties.
 • Gebaseerd op onderzoek. Er is ontdekt dat unieke plantaardige ingrediënten de lichaamsfuncties onder stress helpen normaliseren, onze mentale en fysieke prestaties helpen verbeteren en vermoeidheid verminderen wanneer ze dagelijks worden geconsumeerd.
 • Eeuwenoude ingrediënten. Afkomstig van planten die al eeuwenlang worden gebruikt in Ayurveda en de traditionele Chinese geneeskunde.
isalean

IsaLean™ Shake

Maximale voeding. Geen lege calorieën. Een perfect uitgebalanceerde maaltijd-in-een-schepje die boordevol essentiële voedingsstoffen zit en echt goed smaakt. Sommige dingen zijn echt goed genoeg om waar te zijn.

 • Er strak uitzien. 24 gram eiwit om spiermassa op te bouwen en je langer een voller gevoel te geven.
 • Handig en compleet. Een voedzame maaltijd met de juiste balans van eiwitten, goede vetten en koolhydraten. Het verschil? Deze maaltijd kan in enkele seconden worden bereid.
 • Geen lege calorieën. Zuivere voedzame lekkernij met slechts 240 calorieën.
 • Eet zuiver. Waarom kunstmatige kleur-, smaak of zoetstoffen gebruiken?
 • Eet zuiver. Waarom kunstmatige kleur-, smaak of zoetstoffen gebruiken?