Over Christel.

Hoe het was

Als topfitte, ondernemende en positieve vrouw, die veel aan buitensport (lees hardlopen, fietsen, wandelen) deed, vond ik het heerlijk om zo met mijn lichaam bezig te zijn. Het gaf me energie en het was altijd mijn methode geweest om de batterij weer lekker op te laden. Na het buiten bewegen voelde ik me fitter en voor mijn gevoel kon ik alles weer aan. Ik wilde dit ook graag doorgeven aan andere mannen en vrouwen en volgde de nodige cursussen en begon met groepen diverse trainingen te geven. Mijn doel was en is nog steeds, zoveel mogelijk mensen in beweging krijgen buiten, omdat ik weet dat het goed voor onze gezondheid is.

Wat er gebeurde

Echter in maart 2020 kreeg ik covid-19 en had ik totaal geen energie meer, het was net of alle energie uit mijn lijf was getrokken. Het enige wat nog wel lukte, was mezelf op de been houden, maar buiten sporten, daar moest ik even niet aan denken. En als ik dan toch ging wandelen en het ging een keer goed, dan had ik de volgende dag weer een terugslag en voelde me weer extra moe en lag s’middags weer op mijn bed of de bank. Ik voelde me dan verdrietig en wilde zo ontzettend graag weer die Christel terug die altijd zo lekker bezig was buiten. Ondertussen kwamen door het minder bewegen, de overgang en mijn frustraties de kilo’s er ook nog eens aan en dat maakte me erg verdrietig. Ik had het gevoel alsof ik niet meer die Christel was die iedereen ooit heeft gekend.

Wat volgde

Uiteindelijk ben ik begonnen met kleine stukjes wandelen en ben ik gaan proberen de balans te vinden, zodat ik weer kon gaan opbouwen. Ik stond mijzelf toe om ook eens te stoppen onderweg, bewust te voelen wat ik nu echt wilde of gewoon even voor me uit te kijken. Dit proces ging langzaam en ik nam mijn tijd. Ik probeerde elke dag een paar stappen meer te zetten. Uiteindelijk staat er nu weer een positieve energieke Christel voor de groepen te shinen, die al haar taken weer heeft kunnen oppakken, maar ook heel bewust keuzes maakt in haar leven, van wat ze wel wil en wat niet.

De energie begint weer te stromen

De positiviteit is daardoor weer heerlijk terug gekomen, ik kan weer luisteren naar andermans verhalen, probeer mee te denken waar kan. Ook ben ik flexibel en zeker niet meer veroordelend door mijn eigen proces. Ik zal serieus naar je luisteren en sta altijd open voor andermans verhalen.

Mijn missie

De balans die er nu is, die gun ik iedereen en geef jou graag al mijn opgedane kennis, zodat jij ook weer een leven krijgt waarin je de energie mag voelen.

Wil jij je ook fitter voelen? Boek dan nu een gratis proefles!